“Qeveria e Serbisë do t’i marrë parasysh të gjitha kërkesat e Preshevës”

Prishtinë | 13 Mar 2018 | 15:47 | Nga

Kryetari i Trupit Koordinues për Serbinë e Jugut, Zoran Stankoviq vizitoi sot komunën e Preshevës, ku u takua me përfaqësues të vetëqeverisjes lokale dhe bisedoi me përfaqësuesit e kësaj komune për herë të parë pas zgjedhjeve.

Stankoviq u premtoi bashkëbiseduesve se Qeveria e Serbisë do t’i marrë parasysh të gjitha kërkesat e kësaj komune dhe do të ndihmojë në zgjidhjen e problemeve.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme