Sonte protestohet në Gjorçe Petrov

Prishtinë | 16 Pri 2018 | 15:19 | Nga

Banorët e lagjes Gjorçe Petrov do të dalin sot përsëri në protesta në ora 18:00. Protestat ndërmerren për shkak të aksidentit që shkaktoi pasoja tek një fëmijë 10 vjeçarë.

Banorët e revoltuar kanë protestuar mbrëmë, pas ndodhjes së aksidentit, ku kërkojnë nga kryetari i komunës që të përmirësojë sinjalistikën në rrugë.

Mbrëmë në Gjorçe Petrov u aksidentua dhjetëvjeçari duke kaluar rrugën në vizë-bardha, nga një veturë e cila ka dashur t’u shmanget pengesave në rrugë dhe fatkeqësisht ka goditur fëmiun.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme