Dy thelpinj hudhër më të mirë se Viagra

Prishtinë | 13 Mar 2018 | 15:06 | Nga

Kërkimi shkencor është tërësisht italian dhe është arritur përreth 25 vjet punë rresht nga një profesor napolitan, Antonio De Toma, 75 vjeç, i cili prej gjysmë shekulli studion vetitë e frutave dhe të perimeve.

Pasi ka udhëtuar shumë duke studiuar mes varieteteve të ndryshme të hudhrës dhe pasi ka asistuar edhe në Amerikë në disa konferenca mbi avantazhet e kësaj bime, Antonio zbuloi përfitimet e veçanta dhe të dobishme të hudhrës, i cili pritet të publikohet së shpejti në një botim në libraritë italiane.

Profesori 75-vjeçar ka dashur të zbulojë edhe pasurinë më të madhe që ka gjetur te hudhra: atë të të qenit një nxitës i rëndësishëm, i cili nëse merret 12 deri në 24 orë para se të bëni dashuri, rezulton të jetë më i mirë sesa vetë pilula e famshme blu, viagra.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme