Këtë frut shmangeni në mëngjes

Prishtinë | 13 Mar 2018 | 15:54 | Nga

Të provoni t’i shmangeni të ngrënit mëngjes me një banane, duket si zgjidhje e mirë për momentin.

Mirëpo sipas dietologëve kjo nuk është një zgjedhje e mirë.

Edhe pse banania është e pasur me shumë vlera ushqyese që garantojnë energji trupore, nuk duhet të konsumohet për mëngjes.

Bananet mund t’ju japin energji në fillim, mirëpo gjumi dhe lodhja do t’ju kaplojë pak më vonë. Po ashtu e pengojnë organizmin tuaj që ta tresë ushqimin.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme