Mundësi punësimi në Ekonomia Online

Prishtinë | 08 Dhj 2017 | 05:45 | Nga Ekonomia Online

Agjencia e lajmeve “Ekonomia Online” është duke kërkuar persona të motivuar, punëtorë dhe të talentuar për t’iu bashkuar ekipit tonë.

Aktualisht janë të hapura këto pozita:
Dy redaktorë
Dy gazetarë
Dy kameramanë
Menaxhere Marketingu

Më shumë detaje për secilën nga pozitat gjeni duke klikuar në linqet e mësipërme ose vizitoni: www.ekonomiaonline.com/shpalljet

Si të aplikoni?

Dërgoni një biografi të shkurtër (CV) në adresën elektronike: ekonomia.online@gmail.com, duke specifikuar pozitën për të cilën aplikoni.

Shkollimi i lartë dhe përvoja e punës kërkohen për dy pozitat e para, ndërsa përbëjnë avantazh për dy pozitat e tjera. Por, ftohen të aplikojnë dhe ata që kanë kryer, ose janë në përfundim të studimeve, në drejtime si: ekonomi, gazetari, gjuhë dhe letërsi etj.

Ata që konkurrojnë për gazetarë dhe redaktorë, ju lutemi dërgoni gjithashtu një letër të shkurtër motivimi ose/dhe ndonjë shkrim tuajin të publikuar në medie.

Afati i fundit për aplikim është data 08.12.2017

Të ngjashme