Dogana konfiskon cigare pa banderola në Gjakovë

Prishtinë | 13 Mar 2018 | 16:38 | Nga

Dogana e Kosovës në kuadër të aktiviteteve kundër kontrabandës dhe dukurive tjera të paligjshme, dje pasdite ka zhvilluar një aksion në qytetin e Gjakovës ku edhe janë kapur sasi të cigareve pa banderola, pra të kontrabanduara.

Njësit e Doganës së Kosovës ushtruan kontroll sipas mandatit në depo dhe objektet përcjellëse në lokacionin e dyshuar. Derisa oficerët doganor po ushtronin kontroll vërejtën se një person po tenton të largonte cigaret nga prona e tij duke tentuar ti hudhur tutje. Pasi që oficerët doganor e ndaluan këtë veprim vërejten se kishte sasi të duhanit pa banderola të Republikës së Kosovës, sasia si në vijim:

1. Cigare pa banderolle Ashima – 3800 cope cigare
2. Cigare pa banderolle Art Slims -39000 cope cigare
3. Cigare pa banderolle Belagio – 5000 cope cigare
4. Cigare pa banderole President – 18200 cope cigare
5. Cigare pa banderolle Eva Slims – 9600 cope Cigare .

Cigaret pa banderolle janë konfiskuar dhe palës i janë lëshuar vërtetimi për konfiskimin e mallit si dhe ka filluar procedura kundërvajtëse.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme