“Anëtarësimi i vendeve të Ballkanit Perëndimor në BE, çështje kohe”

Prishtinë | 13 Mar 2018 | 14:56 | Nga

Anëtarësimi i vendeve të Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Evropian është çështje e kohës, por edhe varet nga përpjekjet e vendeve kandidate, thotë përfaqësuesi i Komisionit Evropian për Politikat e Fqinjësisë dhe negociatat e zgjerimit, Maciej Popovski.

Sipas tij, Strategjia e Zgjerimit të BE-së për Ballkanin Perëndimor është “ambicioze, por realiste”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme