• Konkurs për dy gazetarë

    16 Tet 2018 | 12:55

    Agjencia e lajmeve Ekonomia Online shpall konkurs për DY GAZETARË. Detyrat dhe përgjegjësitë…

  • Konkurs për një redaktor

    16 Tet 2018 | 12:50

    Ekonomia Online shpall konkurs për një REDAKTOR të lajmeve. Detyrat dhe përgjegjësitë…